Licenciatura en Gastronomía
Los estudiantes indagaran de manera participativa las prácticas culinarias locales y acompañaran un diálogo intercultural que revitalice de manera innovadora la gastronomía local en el marco de sistemas alimenticios saludables y sustentables, de acuerdo a las necesidades y dinámicas comunitarias.
- 2 años / Presencial
- Inicia: Agosto
Los estudiantes aprenderán a aprovechar de manera eficiente los insumos regionales para transformarlos en alimentos nutritivos con valor cultural, además de recuperar y fortalecer conocimientos ancestrales gastronómicos de la región para tener una oferta gastronómica de valor profesional a la par de fortalecer la identidad local.
Programme
Semester 1 | Credits | Number |
---|---|---|
Rhetoric & the Public Sphere | 4 | ESTU 203 |
Communication & Everyday Life | 2 | ESTU 340 |
Critical & Rhetorical Methods | 4 | ESTU 657 |
Semester 2 | Credits | Number |
---|---|---|
Relational Communication | 4 | ESTU 768 |
Public Relations Campaigns | 4 | ESTU 432 |
Rhetoric of Social Movements | 2 | ESTU 873 |
Semester 3 | Credits | Number |
---|---|---|
Rhetoric & the Public Sphere | 4 | ESTU 203 |
Communication & Everyday Life | 2 | ESTU 340 |
Critical & Rhetorical Methods | 4 | ESTU 657 |
Semester 4 | Credits | Number |
---|---|---|
Relational Communication | 4 | ESTU 768 |
Public Relations Campaigns | 4 | ESTU 432 |
Rhetoric of Social Movements | 2 | ESTU 873 |
Total for the entire period of study | 40 |
How to Apply?
- You Apply
Tell us a little about yourself and we’ll help with the rest. Our convenient online application tool only takes 10 minutes to complete.
- We Connect
After you submit your application, an admissions representative will contact you and will help you to complete the process.
- You Get Ready
Once you’ve completed your application and connected with an admissions representative, you’re ready to create your schedule.