Licenciatura en Gastronomía

Los estudiantes indagaran de manera participativa las prácticas culinarias locales y acompañaran un diálogo intercultural que revitalice de manera innovadora la gastronomía local en el marco de sistemas alimenticios saludables y sustentables, de acuerdo a las necesidades y dinámicas comunitarias.

Los estudiantes aprenderán a aprovechar de manera eficiente los insumos regionales para transformarlos en alimentos nutritivos con valor cultural, además de recuperar y fortalecer conocimientos ancestrales gastronómicos de la región para tener una oferta gastronómica de valor profesional a la par de fortalecer la identidad local.

Programme

Semester 1 Credits Number
Rhetoric & the Public Sphere 4 ESTU 203
Communication & Everyday Life 2 ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods 4 ESTU 657
Semester 2 Credits Number
Relational Communication 4 ESTU 768
Public Relations Campaigns 4 ESTU 432
Rhetoric of Social Movements 2 ESTU 873
Semester 3 Credits Number
Rhetoric & the Public Sphere 4 ESTU 203
Communication & Everyday Life 2 ESTU 340
Critical & Rhetorical Methods 4 ESTU 657
Semester 4 Credits Number
Relational Communication 4 ESTU 768
Public Relations Campaigns 4 ESTU 432
Rhetoric of Social Movements 2 ESTU 873
Total for the entire period of study 40

Do you have more questions?

Contact us

201 S. Grand Ave., 1st Floor New York City, NY 28020

Tell us a little about yourself and we’ll help with the rest. Our convenient online application tool only takes 10 minutes to complete.

After you submit your application, an admissions representative will contact you and will help you to complete the process.

Once you’ve completed your application and connected with an admissions representative, you’re ready to create your schedule.

FORM

Are you ready to take the next step toward your future career?